dissabte, 1 de novembre del 2014

Pugem a Montserrat

Les noies i els nois de 4t d'ESO de la FEDAC i els educadors hem pujat la muntanya de Montserrat. Hem gaudit del paisatge, dels amics i del goig d'arribar.

Una vegada dins, mireu la magnitud d’aquest temple, reflex de segles d’història, de centenars d’històries de persones que han treballat, lluitat i predicat per un ideal. Sempre hi ha hagut motius per construir coses, Montserrat és la passió per l’amor, dels homes i les dones de Catalunya, pel seu país, per un anhel de justícia i de pau, i aquí, protegits per aquest temple en teniu el testimoni de la Moreneta, amb el seu, un revolucionari de fa 2000 anys, que en una societat encara més injusta que l’actual va donar la seva vida pel aquest ideal.

Us preguntem? Que voleu construir vosaltres amb la vostra vida?, la vida que teniu a les vostres mans. Tots i totes anheleu ser persones de bé. Sereu persones compromeses en la millora de la nostra societat? Tindreu esperit per col·laborar en fer un món més just i més solidari?

Jesus de Natzaret va tenir un camí molt llarg per arribar a ser aquest tipus de persona, un camí de servei, d’esperança, de fe i d’amor. No defalliu, sigueu valents, obriu-vos a la Llum que ens ofereix el seu testimoni

El camí per ser constructors és un camí de compromís. Comprometeu-vos ara i aquí en acomplir en les coses petites de cada dia, en la família, en l’escola, amb els amics. Perquè és només construint les coses petites que es poden aconseguir coses més grans.

La il·lusió per ser i fer, amb gresca, amb empenta i en companyia és un bon començament, però no oblideu el més important pel navegant i l’explorador, la brúixola, algú que us assenyali el nord cada dia. Aquest és el tresor, el regal de la Moreneta avui.


Ànims, som-hi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva: