dilluns, 10 de setembre del 2012

Som-hi !!!


Us volem donar la benvinguda al nou curs. Esperem que hagis pogut descansar el cos i la ment, gaudir de bons moments amb els teus. Iniciar aquest curs és com portar la  imaginació davant un full en blanc, començaràs a escriure, potser a dibuixar, potser, fins i tot, t’atreviràs a doblegar-lo per extreure’n una figura, ves a saber. Però fins al final de curs no podrem posar-li títol a la creació. Aquest, més que en cap altre, hem d’estar preparats a les novetats.
Estem en un moment difícil. La FEDAC s’està consolidant en uns moments complexos on tots els reptes s’afileren davant nostre demanant tanda. Haurem de lluitar, estem enmig de molts canvis, uns obligats per la realitat econòmica, altres perquè ens calen per sortir-ne més reforçats i ben preparats i sabem que aquest procés no està exempt de dificultats. Però heu de saber que tenim l’experiència al nostre favor, el vostre treball i la vostra creativitat per afrontar qualsevol dels reptes, perquè ara més que mai el valor de la nostra feina són les persones. No ens enganyem, ni els ordinadors, ni les subvencions, ni els edificis acabats d’estrenar ens fan millors. És l’educador i educadora que sua al costat de l’alumne el nostre valor. Tenim un projecte, tenim una idea, tenim un carisma i us tenim a vosaltres. Confiem tots plegats, els uns en els altres, colze amb colze donarem arguments a les famílies per continuar donant confiança en una bona escola, la teva, la meva, la nostra.
Que Déu Pare i Mare, recreï  cada dia la teva vida. Que Déu Fill, curi les ferides que et tanquen en tu mateix/a. Que Déu Esperit Sant, avivi en tu tot el que Jesús ens va dir i ens va deixar com a signe de Vida Nova.
 Et desitjo que tots aquests desitjos puguin ser una realitat en la vida de cada dia i que passis un feliç curs.
Una gran abraçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva: